Redresoare Hoppecke

Trak® powerpack

Redresorul “trak® powerpack” are un design unic fiind alcatuit din 4 baterii de acumulatori monobloc “HOPPECKE trak® bloc” asamblate intr-un suport independent care este prevazut cu un incarcator HF. Este o solutie unica pentru electrostivuitoarele care sunt transportate pe distante lungi fiind eliminate astfel pierderile de energie (aerosoli) ale bateriei.
Cele 4 baterii trak® bloc care inglobeaza tehnologia AGM (Sticla Absorbanta Mata) au fiecare un voltaj de 6V si o capacitate de 170Ah/5h. Bateriile raman etanse chiar si atunci cand sunt deteriorate sau fisurate.

Electrolitul este fixat in separatoare AGM, intre placi-grilaj pozitive si negative, fapt ce presupune ca nu este nevoie sa adaugati apa pe toata durata de utilizare a bateriei. Datorita tehnologiei HOPPECKE AGM, care a primit Premiul de Inovatie in anul 2000, acest tip de redresor va ofera un nivel ridicat de fiabilitate si o durata mare de utilizare.

Incarcatorul HOPPECKE trak® bloc care are la baza tehnologia HF (inalta frecventa) este ideal pentru acest tip de aplicatie.
Stadiul de incarcare al bateriilor este usor de urmarit prin intermediul afisajului de tip LED care este dispus in partea superioara a redresorului.

Sistemul “trak® powerpack” este disponibil in doua variante constructive:

1. varianta compacta (Lxlxh) 578x173x590 mm
2. varianta standard DIN B (Lxlxh) 624x212x627 mm.

Acest tip de redresor se potriveste la peste 80% din transpaletele electrice comune existente in Europa.

Cerere oferta
  • TrakŪ powerpack
| Politica de prelucrare a datelor cu caracter personal